T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BİLECİK / BOZÜYÜK - Bozüyük Fen Lisesi

Okulumuzda

Bozüyük Fen Lisesi olarak Şehit Zafer İpek Özel Eğitim Ortaokulu-Mesleki Eğitim Merkezi işbirliği ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla 1 Aralık Cuma günü okulumuzda "Engelleri Müzikle Aşıyoruz" etkinliğini gerçekleştirdik.

Bozüyük Fen Lisesi olarak Şehit Zafer İpek Özel Eğitim Ortaokulu-Mesleki Eğitim Merkezi işbirliği ile Değerler Eğitiminin Hoşgörü, Sevgi, Saygı ve Birlik beraberlik kazanımları çerçevesinde oluşturduğumuz "Engelleri Müzikle Aşıyoruz" etkinliğini planladık. Bu çalışma ile birlik beraberliğin meyvesini ortaya koymak hedefini arzuladık. Bu nokta da engelli olmanın üretime engel olmadığı, fırsat verildiği takdirde her bireyin topluma fayda sağlayıcı ürünler ortaya koyabildiğini göstermeyi de amaçladık. Bizler engelleri sevgi ve hoşgörüyle aşabildiğimizi tüm çalışmalarımızda yaşayarak daha iyi öğrendik. Ortak çarpan yüreklerin engelleri nasıl aştığını bu çalışma ile bütün herkese göstermeyi amaçladık.

 

"Engeller hayatın ritmini yakalamaya engel olamaz" deyip, bu ritmi ve ahengi yakalamaya herkesi ortak ettik. Bozüyük Fen Lisesinin bu duyarlılığının diğer okullarımıza örnek teşkil etmesini arzuluyoruz. Engelli bireylerin sadece 3 Aralık Dünya Engelliler gününde değil, her gün hatırlanabileceğini ve bunu başarabileceğimizi göstermiş olduk.

 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü İlçe Programına Katıldık.

 

"Engelleri Müzikle Aşıyoruz" 

Bozüyük Fen Lisesi olarak Şehit Zafer İpek Özel Eğitim Ortaokulu-Mesleki Eğitim Merkezi işbirliği ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla 1 Aralık Cuma günü okulumuzda gerçekleştirdiğimiz "Engelleri Müzikle Aşıyoruz" etkinliği ulusal basında yer buldu.

 

http://www.milliyet.com.tr/engelleri-muzikle-astilar-bilecik-yerelhaber-2450202/

http://www.haberturk.com/yerel-haberler/57196009-engelleri-muzikle-astilar

https://www.sabah.com.tr/marmara/2017/12/06/engelleri-muzikle-astilar

http://www.karar.com/bilecik/engelleri-muzikle-astilar-682167

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 11.10.2018 - Güncelleme: 23.02.2021 19:58 - Görüntülenme: 442
  Beğen | 0  kişi beğendi