T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BİLECİK / BOZÜYÜK - Bozüyük Fen Lisesi

"TEACHERS OUT, LEARNERS IN" PROJEMİZİN LOGO, SLOGAN VE POSTER YARIŞMASI SONUÇLANDI

Bozüyük Fen Lisesi Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülmekte olan "Teachers OUT, Learners IN" adlı Erasmus + Programı Okul Eğitimi Stratejik Ortaklık Projemiz kapsamında proje ortağı okulların öğrencileri arasında düzenlemiş olduğumuz projemizi en iyi şekilde temsil edecek olan logo, slogan ve poster yarışması ve anketi sonuçlanmıştır.

Yarışmaya ve proje logomuzu, sloganımızı ve posterimizi belirlemeye yönelik düzenlemiş olduğumuz anketimize göstermiş olduğunuz ilgi ve katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederiz.

Düzenlemiş olduğumuz ankete vermiş olduğunuz yanıtlar sonucu en çok oy alarak her bir kategoride dereceye giren ve projemizi temsil edecek olan eserler aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Yarışmada dereceye giren eser sahibi proje ortaklarımızı ve öğrencilerini tebrik eder, katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür ederiz

 

Logo kategorisinde Estonyalı proje ortağımızın öğrencileri tarafından tasarlanan logo en çok oy alarak proje logomuz olarak belirlenmiştir.

 

 Proje Logomuz

21-06-2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slogan kategorisinde yine Estonyalı proje ortağımızın öğrencileri tarafından oluşturulan WE CAN DO ANYTHING WITH A LITTLE HELP (Az Bir Yardımla Her Şeyi Yapabiliriz) sloganı en çok oy alarak proje sloganımız olarak belirlenmiştir.


Poster kategorisinde Portekizli proje ortağımızın öğrencileri tarafından tasarlanan poster en çok oy alarak proje posterimiz olarak belirlenmiştir.

 Proje Posterimiz

13-06-2017

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 21.06.2017 - Güncelleme: 23.02.2021 20:23 - Görüntülenme: 1080
  Beğen | 0  kişi beğendi