"TEACHERS OUT, LEARNERS IN" PROJEMİZİN LOGOSUNU, SLOGANINI VE POSTERİNİ SEÇİYORUZ

Bozüyük Fen Lisesi Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülmekte olan "Teachers OUT, Learners IN" adlı Erasmus + Programı Okul Eğitimi Stratejik Ortaklık Projesinin logosunun, sloganının ve posterinin belirlenmesine yönelik okulumuzda düzenlenen yarışma kapsamında her bir kategoride başvuru yapılan eserler aşağıda oylarınıza sunulmuştur.

Sevgili öğrenciler;

Logoları projenin amaç ve hedeflerini en iyi şekilde temsil etme, özgünlük, yaratıcılık , işlevsellik ve akılda kalıcı olma kriterleri üzerinden değerlendirerek en iyi olduğunu düşündüğünüz  logoyu seçiniz.

Sloganları projenin amaç ve hedeflerini en iyi şekilde anlatma, kısa ve öz olma,  özgünlük, akılda kalıcılık, az kelimeyle çok şey anlatabilme kriterleri üzerinden değerlendirerek en iyi olduğunu düşündüğünüz sloganı seçiniz.

Posterleri projenin amaç ve hedeflerini en iyi şekilde görsel olarak tasvir etme, özgünlük, sadelik ve akılda kalıcılık kriterleri üzerinden değerlendirerek en iyi olduğunu düşündüğünüz posteri seçiniz.

Anketin tamamı 3 bölümden oluşmakta olup yaklaşık 3  dakika zamanınızı alacağı tahmin edilmektedir. Katılımınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Ankete ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Yayın: 14.06.2017 - Güncelleme: 23.02.2021 20:24 - Görüntülenme: 1056