T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BİLECİK / BOZÜYÜK - Bozüyük Fen Lisesi

"TEACHERS OUT, LEARNERS IN" PROJEMİZİN LOGOSUNU, SLOGANINI VE POSTERİNİ SİZ BELİRLEYİN

Değerli Katılımcı;                                                                                            

Bozüyük Fen Lisesi Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülmekte olan "Teachers OUT, Learners IN" adlı Erasmus + Programı Okul Eğitimi Stratejik Ortaklık Projesinin logosunu, sloganını ve posterini belirlemek üzere proje ortağı ülkelerin okullarında düzenledikleri yarışmalarda dereceye eserler projeyi en iyi şekilde temsil edecek olan eseri belirlemek amacıyla aşağıda oylarınıza sunulmuştur. Anketler 15 Mayıs 2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar yanıta açık kalacak olup belirlenen süre içerisinde anketleri yanıtlamanızı rica ederiz.

Proje kapsamında

a) Öğrenci merkezli eğitim-öğretim uygulamaları; günümüz öğrencilerine hitap eden, onlara öğrenmeyi öğrenme becerisini kazandırmayı amaçlayan proje tabanlı öğrenme, problem tabanlı öğrenme, aktif öğrenme vb. çağın gerektirdiği yenilikçi ve aktif öğrenme yöntem ve tekniklerinin tanıtılması; öğretmen ve öğrencilerin günümüzde değişen rollerinin tanıtılması

b) Yaratıcılık, öğrenmeyi öğrenme, iletişim, işbirliği yapma, problem çözme, araştırma, bilgiye ulaşma, bilgiyi analiz etme, bilgiyi kullanma, hayatboyu öğrenme ... vb. anahtar beceriler ve 21. Yüzyıl becerilerinin tanıtılarak farkındalık oluşturulması

c) Web 2.0/Web 3.0 uygulamalarının tanıtılarak dijital becerilerin geliştirilmesi ve FATİH Projesi kapsamında okullarımızda bulunan teknolojik altyapının etkin kullanımının ve verimliliğinin artırılması

d) EBA gibi online içerik sunan çeşitli eğitim öğretim kaynaklarının tanıtılması

amaçlanmaktadır.

Eserleri değerlendirirken lütfen projenin yukarıda açıklanan amaçlarını ve aşağıdaki bilgileri göz önünde bulundurunuz.

Logoları projenin amaç ve hedeflerini en iyi şekilde temsil etme, özgünlük, yaratıcılık , işlevsellik ve akılda kalıcı olma kriterleri üzerinden değerlendirerek en iyi olduğunu düşündüğünüz  logoyu seçiniz.

Sloganları projenin amaç ve hedeflerini en iyi şekilde anlatma, kısa ve öz olma,  özgünlük, akılda kalıcılık, az kelimeyle çok şey anlatabilme kriterleri üzerinden değerlendirerek en iyi olduğunu düşündüğünüz sloganı seçiniz.

Posterleri projenin amaç ve hedeflerini en iyi şekilde görsel olarak tasvir etme, özgünlük, sadelik ve akılda kalıcılık kriterleri üzerinden değerlendirerek en iyi olduğunu düşündüğünüz posteri seçiniz.

 

Anketin tamamı 3 bölümden oluşmakta olup yaklaşık 3 dakika zamanınızı alacağı tahmin edilmektedir. Katılımınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Ankete ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

 https://goo.gl/forms/Ia191kn3Z1fsgLZu1

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 14.06.2017 - Güncelleme: 23.02.2021 20:23 - Görüntülenme: 879
  Beğen | 0  kişi beğendi