Bozüyük Fen Lisesi

Telefon : 0228 313 02 13 (Müdür) 0228 313 02 15 (Santral)
Belgegeçer : 0228 313 02 14
WEB http://bozuyukfenlisesi.meb.k12.tr
Adres : Çarşı Mah. Kanal Cad. No 59 11300 BOZÜYÜK/BİLECİK
VİZYON : İnsani ve ahlaki değerleri akademik başarının önünde tutan, günümüzün ve geleceğin ihtiyaçlarını bilerek hazırlıklarını yapan, matematik ve fen bilimlerine hakim, araştırma ruhuna sahip, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yakından takip eden, üretken, insana ve çevreye duyarlı bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Matematik ve Fen Bilimleri alanlarında ihtiyaç duyulan üstün nitelikli bilim insanlarının yetiştirilmesine kaynaklık etmek için bu alanlarda üstün yetenekli öğrencilerin yeteneklerini geliştirerek, Cumhuriyetin temel değerlerine bağlı, milli ve manevi değerleri benimseyen, yeni teknolojileri kullanabilen, sosyal becerileri yüksek, hayat boyu öğrenmeyi şiar edinen, değişim ve gelişime açık, eleştirel düşünebilen, dünya vatandaşı olarak iletişim kurabilecek ve küresel gelişmeleri izleyebilecek düzeyde en az bir yabancı dili kullanabilen gençleri toplumumuza ve insanlığa kazandırmaktır.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 1
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : YATILI/GÜNDÜZLÜ
Kantin: 1
Yemekhane : 1
Revir : 0
Saatler : 08:30 - 16:10
Bağlantı : Diğer
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ
Lojman : Okulumuzda lojman bulunmamaktadır. Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Eskişehir ya da Bursa yönünden gelişler için; çevre yolundan Bozüyük-Dodurga-Seyitömer-Tavşanlı ayrımından dönüldüğünde kanal boyundan okulumuza yol mevcuttur. Okulumuz SARAR OUTLET´in karşısına düşmektedir. Şehir içinden 3 numaralı dolmuş okulumuz önünden geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Çarşı Mah. Kanal Cad. NO: 59 11300 BOZÜYÜK/BİLECİK
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Yaklaşık 1 km.
Kontenjan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu : Okulumuz 2016-2017 mezunlarının YGS/LYS başarı durumları aşağıdaki gibidir: Tıp Fakültesi - 4 öğrenci Diş Hekimliği - 3 öğrenci Mimarlık - 1 öğrenci Eczacılık - 1 öğrenci Hemşirelik - 1 öğrenci Dil ve Konuşma Terapisi - 1 öğrenci Bilgisayar Mühendisliği - 3 öğrenci (2 İngilizce-1 Türkçe Program) Yazılım Mühendisliği - 1 öğrenci Havacılık ve Uzay Mühendisliği (İng) - 1 öğrenci Makine Mühendisliği - 4 öğrenci (2 İngilizce-2 Türkçe Program) Endüstri Mühendisliği - 2 öğrenci (1 İngilizce-1 Türkçe Program) İşletme Mühendisliği - 1 öğrenci Malzeme ve Metalurji Mühendisliği - 2 öğrenci İnşaat Mühendisliği - 2 öğrenci Kimya Mühendisliği - 2 öğrenci Otomotiv Mühendisliği - 2 öğrenci Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği (İng.) - 1 öğrenci Uçak Elektrik-Elektronik - 1 öğrenci Hukuk Fakültesi - 3 öğrenci Uluslararası Ticaret (İng.) - 1 öğrenci Ekonomi (İng.) - 1 öğrenci İşletme - 1 öğrenci Siyaset Bilimi ve Uluslarası İlişkiler (İng.) - 1 öğrenci
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :