Bozüyük Fen Lisesi

Telefon : 0228 313 02 13 (Müdür) 0228 313 02 15 (Santral)
Belgegeçer : 0228 313 02 14
WEB http://bozuyukfenlisesi.meb.k12.tr
Adres : Çarşı Mah. Kanal Cad. No 59 11300 BOZÜYÜK/BİLECİK
VİZYON : İnsani ve ahlaki değerleri akademik başarının önünde tutan, günümüzün ve geleceğin ihtiyaçlarını bilerek hazırlıklarını yapan, matematik ve fen bilimlerine hakim, araştırma ruhuna sahip, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yakından takip eden, üretken, insana ve çevreye duyarlı bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Matematik ve Fen Bilimleri alanlarında ihtiyaç duyulan üstün nitelikli bilim insanlarının yetiştirilmesine kaynaklık etmek için bu alanlarda üstün yetenekli öğrencilerin yeteneklerini geliştirerek, Cumhuriyetin temel değerlerine bağlı, milli ve manevi değerleri benimseyen, yeni teknolojileri kullanabilen, sosyal becerileri yüksek, hayat boyu öğrenmeyi şiar edinen, değişim ve gelişime açık, eleştirel düşünebilen, dünya vatandaşı olarak iletişim kurabilecek ve küresel gelişmeleri izleyebilecek düzeyde en az bir yabancı dili kullanabilen gençleri toplumumuza ve insanlığa kazandırmaktır.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 1
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Yatılı/Gündüzlü
Kantin: 1
Yemekhane : 1
Revir : 0
Saatler : 08:30 - 16:10
Bağlantı : Diğer
Yabancı Dil : İngilizce; İkinci Yabancı Dil: Almanca
Isınma : Doğalgaz
Pansiyon : Erkek Pansiyonu: 100 kapasiteli; Kız Pansiyonu: 80 kapasiteli
Lojman : Okulumuzda lojman bulunmamaktadır. Sayısı:0
Servis : Okulumuz öğrencileri için Bozüyük şehir içi öğrenci servisi ve Bilecik servisi mevcuttur. (Detaylı bilgi: Okul İdaresi)
Ulaşım : Eskişehir ya da Bursa yönünden gelişler için; çevre yolundan Bozüyük-Dodurga-Seyitömer-Tavşanlı ayrımından dönüldüğünde kanal boyundan okulumuza yol mevcuttur. Okulumuz SARAR OUTLET´in karşısına düşmektedir. Şehir içinden 3 numaralı dolmuş okulumuz önünden geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Çarşı Mah. Kanal Cad. NO: 59 11300 BOZÜYÜK/BİLECİK
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Yaklaşık 1 km.
Kontenjan Bilgileri : Okulumuzun kontenjan bilgileri değişkenlik gösterdiğinden bu bilgileri "E-okul Okul Boş Kontenjan ve Taban Puan Bilgileri" sayfasından öğrenebilirsiniz.
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Okulumuzun taban puan bilgileri değişkenlik gösterdiğinden bu bilgileri "E-okul Okul Boş Kontenjan ve Taban Puan Bilgileri" sayfasından öğrenebilirsiniz.
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu : Okulumuzun üniversite başarısını görmek için okul web sayfasında üst menüden "Başarılarımız" sekmesini ziyaret edebilirsiniz.
Sportif Etkinlikler : Futsal, Voleybol, Basketbol, Oryantiring, Kort Tenisi, Masa Tenisi, Bocce, Satranç çalışmaları
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK ve diğer ulusal olimpiyatlar-yarışmalar
Proje Çalışmaları : TÜBİTAK proje yarışmalarına katılım
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : "TEACHERS OUT, LEARNERS IN" adlı uluslararası proje. (Proje hakkında detaylı bilgi okulumuz web sitesinde mevcuttur.)
Diğer Hususlar : Okulumuzda ayrıca tiyatro ve müzik çalışmaları mevcuttur.