Bozüyük Fen Lisesi

0228 313 02 13 (Müdür)
Adres
ÇARŞI MAH. 212. SK. BOZÜYÜK FEN LİSESİ BLOK NO 13/1 İÇ KAPI NO 1 BOZÜYÜK / BİLECİK
Vizyon
İnsani ve ahlaki değerleri akademik başarının önünde tutan, günümüzün ve geleceğin ihtiyaçlarını bilerek hazırlıklarını yapan, matematik ve fen bilimlerine hakim, araştırma ruhuna sahip, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yakından takip eden, üretken, insana ve çevreye duyarlı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Matematik ve Fen Bilimleri alanlarında ihtiyaç duyulan üstün nitelikli bilim insanlarının yetiştirilmesine kaynaklık etmek için bu alanlarda üstün yetenekli öğrencilerin yeteneklerini geliştirerek, Cumhuriyetin temel değerlerine bağlı, milli ve manevi değerleri benimseyen, yeni teknolojileri kullanabilen, sosyal becerileri yüksek, hayat boyu öğrenmeyi şiar edinen, değişim ve gelişime açık, eleştirel düşünebilen, dünya vatandaşı olarak iletişim kurabilecek ve küresel gelişmeleri izleyebilecek düzeyde en az bir yabancı dili kullanabilen gençleri toplumumuza ve insanlığa kazandırmaktır.
Öğretim Şekli :Yatılı/Gündüzlü
İngilizce; İkinci Yabancı Dil: Almanca
Ulaşım
Eskişehir ya da Bursa yönünden gelişler için; çevre yolundan Bozüyük-Dodurga-Seyitömer-Tavşanlı ayrımından dönüldüğünde kanal boyundan okulumuza yol mevcuttur. Okulumuz SARAR OUTLET´in karşısına düşmektedir. Şehir içinden 3 numaralı dolmuş okulumuz önünden geçmektedir.
Servis Bilgisi
Okulumuz öğrencileri için Bozüyük şehir içi öğrenci servisi ve Bilecik servisi mevcuttur. (Detaylı bilgi: Okul İdaresi)
Çarşı Mah. 212. Sk. No:13 11300 BOZÜYÜK/BİLECİK
Yaklaşık 1 km.
Kontenjan Bilgileri
Okulumuzun kontenjan bilgileri değişkenlik gösterdiğinden bu bilgileri "E-okul Okul Boş Kontenjan ve Taban Puan Bilgileri" sayfasından öğrenebilirsiniz.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulumuzun taban puan bilgileri değişkenlik gösterdiğinden bu bilgileri "E-okul Okul Boş Kontenjan ve Taban Puan Bilgileri" sayfasından öğrenebilirsiniz.
Okulun Sınav Başarı Durumu
Okulumuzun üniversite başarısını görmek için okul web sayfasında üst menüden "Başarılarımız" sekmesini ziyaret edebilirsiniz.
Sportif Etkinlikler
Futsal, Voleybol, Basketbol, Oryantiring, Kort Tenisi, Masa Tenisi, Bocce, Satranç çalışmaları
TÜBİTAK ve diğer ulusal olimpiyatlar-yarışmalar
TÜBİTAK proje yarışmalarına katılım
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
"TEACHERS OUT, LEARNERS IN" adlı uluslararası proje. (Proje hakkında detaylı bilgi okulumuz web sitesinde mevcuttur.)
Okulumuzda ayrıca tiyatro ve müzik çalışmaları mevcuttur.