Mrt

Afetlere hazırlık kapsamında hafta boyunca okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir. Okulumuz Afete Hazırlık Kulübü tarafından tahliye tatbikatı düzenlenmiş ve tatbikat sonunda öğrencilere bilgilendirme yapılmıştır. Yine kulübümüz tarafından sosyal sorumluluk etkinlikleri çerçevesinde halkımızı bilinçlendirmek amacıyla Bozüyük kapalı pazar yerinde broşür dağıtımı yapılmıştır. Bilecik AFAD yatkilileri tarafından tüm öğrencilere afetlere hazırlık konusunda eğitim verilmiştir.

Mrt

Mehmet Akif Ersoy şiirlerini güzel okuma yarışmasında 11. sınıf öğrencimiz Yüsra KARABULUT İlçe 1. si olarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Kendisini ve yarışmaya hazırlayan öğretmenlerimizi tebrik ediyor, İl finalinde başarılar diliyoruz.

Şbt

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan Oku-Yorum Yazı-Yorum Projesi kapsamında Kutadgu Bilig okumaları yapıldı. Okumalar sonunda Okulumuz Bozüyük Fen Lisesi ve Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi öğrencilerinin panelist olarak katıldığı Kutadgu Bilig okumaları il paneli düzenlendi.

Şbt

Bil-En programı kapsamında "Mesleğimle Yüzleşiyorum" Etkinliği düzenledik. Öğrencilerimiz Eskişehir Ford-Otosan Fabrikasında üretim süreçlerini yerinde deneyimleme imkanı elde ettiler.

Şbt

Okulumuzun ilk mezunlarından olan Eczacı İlayda Sena GÖKBABA ve Mimar Rümeysa GÜLAÇTI öğrencilerimizle bir araya geldiler ve mesleki tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştılar.

Ock

12.01.2024 Cuma günü Saat16.10'da 11. Sınıf velilerimiz için tolantı yapılacaktır. 11. Sınıfta öğrencisi olan tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Ock

Kızlay Eskişehir Şubesi Kök Hücre Birimi tarafından tüm öğrencilerimize yönelik kök hücre bağışı konusunda eğitim verildi. Eğitim öğrencilerimiz tarafından ilgiyle izlendi.

Ara

TÜBİTAK Bilim söylesişi etkinliğimizi yaptık. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülşah ÇONGUR tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik "Milli Teknoloji Hamlesinde Biyoteknolojinin Yeri" konulu bilim söyleşisi gerçekleştirildi. Programa İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Servet ÇETİNKAYA ve Şube Müdürümüz Sayın Hamdi HARMANCI'da katıldı. Program öğrencilerimiz tarafından ilgiyle takip edildi.

Ara

Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli personel tarafından 4.12.2023 Pazartesi günü okulumuzda okul güvenliği eğitimi verildi.

Ara

Bilecik İl geneli okullar arası bilek güreşi şampiyonasında öğrencilerimiz büyük bir başarı gösterdiler. Buna göre; Kızlarda;

Merve Eti 70kg da İl 1. si

Zeynep Melis TAŞÇI 50 kg da İl 1.si

Betül UÇAŞ 60 kg da İl 2. si

Rümeysa KOLAY 50 kg da İl 2. si

Erkeklerde;

Talha YÜCETÜRK 60 kg da İl 1. si

Doğan BİRCAN 55 kg da İl 2.si

Talha Emre Haşıl 55 kg da İl 3. sü

Arda MUTLU 70 kg da İl 3. sü

Ömer Hasan BARBAROS 80+kg da İl 3. sü

Hayati ÇELİK 80+ kg da İl 4. sü

oldular. Öğrencilerimizi ve onları hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Abdülkerim ERKUL'u tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

Bilecik Valimiz Sayın Şefik AYGÖL ve beraberindeki heyet okulumuzu ziyaret ettiler. Ziyarette öğrencilerle birlikte okuma saatine katılıp kitap okudular. Sonrasında öğretmenlerimizle bir araya gelerek sohbet ettiler.

Kas

24 Kasım Öğretmenler gününü çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutladık. Mezun öğrencilerimizin öğretmenlerimiz için hazırladıkları kutlama videosuna linkten ulaşabilirsiniz. https://youtu.be/oAq-si9EMo8?si=Kjp-yn-h8rykyfjH

Kas

Okulumuz öğrencilerine yönelik, Aşık VEYSEL'in  vefatının  50.  senei  devriyesi nedeniyle "AŞIK VEYSEL"  konulu konferans düzenlendi.  Konferansın konuşmacıları Şeyh  Edebali  Üniversitesi  İnsan  ve  Toplum Bilimleri Fakültesi Dr.Öğr. Üyesi Serdar ŞİMŞEK ve Türk Dili Bölümü Öğr.Göv. Bihter GÜNGÜL oldu. Konferans öğrencilerimiz tarafından ilgiyle takip edildi.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde saygı, rahmet ve özlemle anıyoruz.

Kas

Bozüyük İlçe Kaymakamımız Sayın Adem ÖZTÜRK ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Servet Çetinkaya okulumuzu ziyaret ettiler. Ziyarette öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile sohbet ettiler, isteklerini dinlediler. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.