Kas

Bozüyük İlçe Kaymakamımız Sayın Adem ÖZTÜRK ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Servet Çetinkaya okulumuzu ziyaret ettiler. Ziyarette öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile sohbet ettiler, isteklerini dinlediler. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuzdaki tüm öğrencilere yönelik olarak sağlık personeli tarafından uygulamalı ilkyardım semineri düzenlendi. Verilen bilgileri öğrencilerimiz uygulamalı olarak deneyimleme fırsatı buldular.

Kas

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Nedim UZSOY rehberliğinde, Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okul Programı düzenlendi. Programda öğrencilerimizin hazırladığı oratoryo gösterisi sunuldu. Ayrıca Öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından şiirler okudu, şarkılar söylendi. Cumhuriyetin 100. yılını okulumuzda coşkuyla kutladık

Kas

Okulumuz Bilişim öğretmeni Gürkan Can USLU rehberliğinde, Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında, Atatürk’ün” İstikbal göklerdedir” düsturu çerçevesinde, okulumuzdaki teleskopla gökyüzü gözlemi yapıldı. Bu gözlem ile öğrencilerimizde astronomi ve uzay bilimlerine ilginin arttırılması hedeflenmiştir.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında yapılan tören programına ve akşamında saat 19:23 te başlayan fener alayına öğretmen ve öğrencilerimiz ile beraber katıldık

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını okulumuzda yaptığımız çeşitli etkinliklerle kutluyoruz. Bu kapsamda;

Bilecik Valiliğimizin "Haydi Bilecik, Hep Birlikte Şehrimizi Bayrağımızla Donatalım" düsturuyla, okulumuzu Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına 100 Bayrakla donattık. Öğrencilerimiz okul bahçesinde Ay Yıldız silüeti oluşturdular.

Öğretmen ve öğrencilerimiz arasında dart, satranç, masa tenisi gibi sportif yarışmalar düzenlendi.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Sami AKYOL okulumuzu ziyaret etti. Okul Pansiyonumuzdaki öğrencilerle sohbet etti.

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımızı Yaptık

22 Ekim 2023 Pazar günü okulumuz seminer salonunda velilerimizin katılımıyla gerçekleşen okul aile birliği ve akabinde veli toplantılarımızı yaptık. Önceki dönemde okul aile birliğinde görev alan ve yeni yönetimde ye almayan okul aile birliği yonetim kurulu üyelerine verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür eder yeni yönetime başarılar dileriz. Ayrıca toplatiya katılan tüm velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

2023 YKS İFTİHAR TABLOMUZ

BİLİM OLİMPİYATLARI 1. AŞAMA SINAV SONUÇLARI

2023 YKS SINAV SONUÇLARIMIZ

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü