YENİ KAYIT İŞ VE İŞLEMLERİ

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZA KAYIT OLACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YENİ KAYIT İŞLEMLERİ

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı okulumuza öğrenci kayıt işlemleri Milli Eğitim Bakanlığı´nın yayınlamış olduğu "2023 Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Uygulaması Tercih Ve Yerleştirme E-Kılavuzu" nda belirtilen esaslara göre sistem üzerinden otomatik olarak yapılacaktır. Ancak öğrencilerimizin iletişim bilgilerinin alınabilmesi için öğrencinin ve öğrenci velisinin 14.08.2023 - 25.08.2023 tarihleri arasında öğrencinin 1 adet fotoğrafı, nüfus cüzdanının aslı ve 1 adet fotokopisi ile birlikte müdürlüğümüze başvurması gerekmektedir.

ÖĞRENCİ VELİ OKUL SÖZLEŞMESİ

ÖĞRANCİ KAYIT BELGELERİ

Okulumuz Pansiyonuna Yatılılık İçin Başvuru Yapacak Olan Öğrenci Velilerimizin Dikkatine!

Okulumuzda Parasız/Paralı Yatılı olarak eğitim-öğretim görmek isteyen öğrencilerimiz aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilen "2023-2024 PANSİYON KAYIT BELGELERİ" adlı kılavuzdaki açıklamaları okuyarak ve aşağıda belirtilen evrakları tamamlayarak 22.08.2023 - 25.08.2023 tarihleri arasında müdürlüğümüze başvurmalıdır.

PANSİYON KAYDI İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

"2023-2024 PANSİYON KAYIT BELGELERİ"

1. Nüfus cüzdanının aslı ve 1 adet fotokopisi

2.Öğrencinin yatılı okumasına engel olacak bir hastalığı olmadığına dair resmi veya özel sağlık kurum/kuruluşlarından alınacak sağlık raporu (Tek hekimden olabilir).

3.Öğrenci ailesinin maddi durumunu gösteren beyanname (EK-1) ve Ekleri.

a.      Yetkili kurumlardan alınacak maaş bordrosu veya vergi dairelerinden alınacak vergiye esas vergi matrahını gösterir belge, 2022 Yılına ait her türlü gelir maaş ek ders döner sermaye, ikramiye, her ne türlü gelir olursa olsun bordroya yansıtılacak.

b.      Aile nüfus kayıt örneği (Veli üzerinden alınacaktır)

c.       Velinin ve çalışıyorsa eşinin bakmakla yükümlü olduğu kendi ana-babası ile ilgili tedavi yardımı beyannamesi veya mahkeme kararı örneği, varsa diğer bakmakla yükümlü olduğu şahıslarla ilgili mahkeme kararı örneği ve kontenjanla ilgili belgeler.

4. Ortaokuldan parasız yatılı veya burslu mezun olan öğrenciler için DPY veya burslu öğrenci olduklarını gösteren belge (Mezun olduğu okul müdürlüğünden alınacaktır.)

5. Pansiyona yatırılacak 1.taksit makbuzu (paralı yatılı öğrencilerden yatılılığın birinci taksiti olan 2875,00 TL peşin olarak makbuz karşılığında alınır ve öğrencilerin pansiyon iaşe bedeli olarak kullanılmak üzere Okul Sayman Mutemedine yatırılır). Eksik ve onaysız belgelerle yapılacak kayıt başvurularından doğacak olumsuz sonuçlardan öğrencimiz ve velisi sorumludur.

Sorularınız ve yardım için 0228 313 02 15 nolu telefondan dâhili 100´ü tuşlayınız.

Yayın: 11.07.2023 - Güncelleme: 24.07.2023 14:00 - Görüntülenme: 604